KUBISS LONDON

Kubiss London brändi

Kubiss London brändin ajatus Suomessa on tarjota kaikki värikosmetiikka kuluttajalle hintaan 3,95€ ja kynsilakat 2 kpl 4,95€, toivommekin jälleen myyjien kunnioittavan brändin hinnoittelu periaatteita, jotta todellakin voimme tarjota kuluttajille värikosmetiikkaa uskomattomaan 3,95€ hintaan.

Kubiss London: Englantilaista huippulaatua edullisesti!

Kubiss London on moderni, eloisa ja tyylikäs brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuista värikosmetiikkaa edulliseen hintaan. Tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu Englannissa ja Kubiss London tuotteet ammentavat kaikki modernin kaupunkielämän ominaisuudet, värit ja tyylit. Tuotteet ovat suunniteltu 24-tuntisen kiireisen elämäntavan ympärille, joka antaa mahdollisuuden muotitietoiselle naiselle aina näyttää mahdollisimman hyvältä, oli sitten päivä tai yö.

Kubiss Londonilla on jo yli 30 vuoden kokemus värikosmetiikan ja laadukkaiden kynsilakkojen valmistuksesta Englannissa.

Kubiss Londonin valikoimasta löytyy tuotteita täydellisen ihon luomiseen; matta meikkivoide, peitevoide, valoa heijastava peitevoide sekä puuteri. Juhlavan silmämeikin saa luotua luomiväreillä, rajauskynällä tai eyelinerilla ja ripsivärillä. Kubiss Londonin huulipunat sisältävät E-vitamiinia ja 24 sävystä löytyy varmasti jokaiselle se oma. Kynsilakkoja on huimat 50 eri sävyä. Sen lisäksi valikoimassa on myös ihanat kaviaarikynsilakat, kahdeksassa eri värivaihtoehdossa

Kubiss London: Englantilaista huippulaatua edullisesti!